PROJECTEN

PROJECTEN

WONING PRO

NIEUWBOUW I EENGEZINGSWONING                    

WONING PRO

NIEUWBOUW I EENGEZINGSWONING


Deze hedendaagse woning benut de zon optimaal door slim gebruik te maken van de ligging van het perceel. Door een combinatie van creatief ontwerp en positionering op het perceel ontstaat er gedurende de dag een prachtig lichtspel in de woning.

Deze vormgeving resulteert in verschillende buitenruimtes, waaronder een overdekt terras en een patio, in het verlengde van het hoofdvolume. Hierdoor hebben bewoners de vrijheid om te kiezen waar ze op elk moment van de dag willen vertoeven -of het nu in de zon is of liever in de schaduw onder het overdekt terras.

Als gevelmaterialen is gekozen voor een combinatie van een eerder rustieke baksteen, specifiek het oud Maasland van Vandersanden gecombineerd met een houten gevelbekleding. Deze materialen dragen bij aan een tijdloos geheel. De kleur van de ramen is zorgvuldig afgestemd op de warme tinten van de gevelelementen. Dankzij de perfecte synergie tussen alle toegepaste materialen ontstaat een samenhangend en uniform geheel.

STATUS: IN UITVOERING

De werken van de kelder zijn intussen uitgevoerd en dus gaan de werken van het gelijkvloers van start.


→ volg @al_architectuur om deze prachtige woning verder te zien ontwikkelen!

WONING TNA

NIEUWBOUW I EENGEZINGSWONING                    

WONING TNA

NIEUWBOUW I EENGEZINGSWONING


Bijzonder aan dit project is dat er samen met de opdrachtgever is gezocht naar een gepaste locatie om een compacte, maar toch voldoende ruime woning te realiseren voor hun groot gezin met 4 kinderen. 


Deze woning, gelegen op een compact perceel, is een perfecte oplossing voor dit groot gezin. Hoewel het een halfopen woning is, geeft de vormgeving de illusie van een vrijstaand huis. De voorgevel oogt gesloten, terwijl de achtergevel juist open is, waardoor een gevoel van ruimte en licht wordt gecreëerd.


STATUS: IN UITVOERING


→ volg @al_architectuur om deze prachtige woning verder te zien ontwikkelen!

Contactformulier

 
 
 
 
 

Klaar om van start te gaan?

Let's GO!


Heb je nog vragen, of wil je over jouw idee/project praten? Plan via het contactformulier jouw gratis en vrijblijvend gesprek. 

De koffie staat alvast klaar!  ☕︎